+36-30/647-2624 info@coom.hu

Googleads, közösségi média építés és hagyományos média

Netfog.hu

A Netfog rendelő Budapesten működő fogászati rendelő. A vezetők azzal kerestek meg, hogy már működik a rednelő egy ideje, vannak is betegeik, de nem volt áttörő siker. Sokkal nagyobb terhelést is elbírnának és fejlődni, növekedni szeretnének. Ez pedig nem működik másként csak ha növekszik a páciensek száma.

Csapat

Király Bettina

Munkálatok

Nyomtatott sajtó
Tv megjelenés
Facebook hirdetés
Google Ads

A netfog rendelőnek volt honlapja mikor átvettük és volt facebook oldala is. Igaz ennek követői száma 19 db volt. A vezetők rengeteget tanultak, olvastak marketing kérdésben, de egyszerűen kapacitásuk nem volt arra, hogy a fogászati és cég vezetési ügyek mellett még ezzel is foglalkozzanak olyan minőségben, hogy az releváns betegeket hozzon.

Hirdetések

Így a Netfog rendelő esetében az első lépések a kampányok felépítését jelentették. Beindítottuk a Google Ads motorjait, a közösségi média felületeit (facebook, instagram). Rövid időn belül érezhető volt az új páciensek számának növekedése. Ezt követően hírlevél küldő rendszerek kiépítését kezdtük meg. Cikkeket jelentettünk meg a Patika magazinban, Bors Extrában, Borsban, Fanny magazinban és a Glamoure-ban is.

A bizalom további kiépítésére a tv-ben való megjelenést választottuk. Az RTL egészség magazinjában és kölyök magazinjában szakértőként jelentek meg a Netfog Fogászati Rendelő orvosai.

A Netfog Rendelőben folyamatosan futtatunk kampányokat. Előre megbeszélt költségkeret alapján állítunk fel bizonyos időszakonként stratégiákat.

A közös együttműködés sikereket hozott mind nekünk mint hirdetőknek, mint pedig a rendelőnek- akik munka idejét sikerült meghosszabítanunk.

Rólunk mondták

“Már több mint egy éve segíted a rendelőnk működését, és nagyon meg vagyunk elégedve a munkáddal. Rengeteg egyedi ötlettel gazdagítottad a marketinges tevékenységünket, mindig kitalálsz valami újat. A legnagyobb eredmény az, hogy többszörösére nőtt az egy időszak alatt jelentkező új páciensek száma. A reklámozás iránti szemléletünket és a hozzáállásunkat is megváltoztattad és bővítetted tudásunkat ebben a témakörben. Nagy segítséget jelent az is, hogy rendszeresen kérsz a reklámokhoz különféle nyersanyagokat (fotókat, cikkeket stb.) és így nem feledkezünk meg ezekről a sűrű teendőink mellett. Köszönünk szépen minden eddigi és jövőbeli segítséget!” 

 

Dr. Luib Zsolt

Kérj visszahívást vagy küldj emailt és beszélgessünk

Az első megbeszélés ingyenes, tudd meg, hogyan tudjuk megkönnyíteni a munkádat!

Email

Telefon

+36-30/647-2624

Linkek

ÁSZF

Adatkezelés

Kapcsolat

Rólunk

Ezt ne hagyd itt