+36-30/647-2624 info@coom.hu

Marketing stratégia

A marketing sokak fejében egy megfoghatatlan, elérhetetlen valami, ami rengeteg pénzbe kerül és nincs látható eredménye.

Közelebb hozzuk hozzád, és személyreszabottan a Te  cégedre állítjuk össze azokat az eszközöket melyek megfelelnek a céged profiljának, célcsoportjának és anyagi hátterének. Ez a szolgáltatás az alap és ez teszi lehetővé azt, hogy egy olyan mezsgyén tudjunk elindulni melynek a végén egy stabil ügyfélkör vár.

Weboldalkészítés

A mai informatikával átszőtt mindennapi életben már senkiben nem kérdés, hogy egy cégnek szüksége van weboldalra. A fontosabb kérdés viszont az, hogy milyen alapokon nyugszik, mennyire felhasználóbarát, mit sugall a cégedről és mi a célod vele.

 

SEO

Ha új honlapot készítünk neked, akkor már ezen szemlélet középpontjában alakítjuk kis azt. Ha van weblapot, akkor előbb megvizsgáljuk annak jelenlegi működését és elemezzük azt Google Analytics program segítségével.

Közösségi média

Az ügyfeleid mennyi időt töltenek közösségi médiában? Mi már tudjuk azt, hogy nem kérdés, ennek a médiánk a  használatával érjük el , hogy ügyfeleid közel érezzenek magukhoz, és ha közel éreznek akkor vásárolni fognak. Mi segítünk abban, hogy hogyan jelenj meg, milyen gyakorisággal és milyen kép jelenjen meg rólad.

Tartalommarketing

Az olvasás nem megy ki a divatból. Az online újságok is nagy szeretettel használnak fel szakértői blogokat. A tartalommarketing mind online mind offline részből áll. Az online világban a hasznos tartalom szolgáltatása elengedhetetlen minden cég számára aki termékével/szolgáltatásával szeretne többet nyújtani vásárlóinak/ügyfeleinek. A blogok írásában fogjuk szakértőnk kezét. Fontos, hogy a felépítése a cikknek olyan legyen, hogy minden olvasóját a képernyőhöz szögezze.

Média tervezés, megrendelés, szerkesztés (hagyományos média)

Sokan gondolják azt, hogy már csak az interneten érdemes hirdetni és abba kell csoportosítanunk minden marketingre szánt energiánkat és eszközünket. Ez tévedés, a nyomtatott sajtó, a tv , az óriásplakátok, mind életünk részei. Sokak szerint pedig hitelesebbek mint az internet. Ezek integrálásában segítünk.

Google Ads

Az ads szolgáltatásunk abban segít neked, hogy te legyél azon a helyen ami kattintásra ösztönzi az érdeklődőt.  Jól megválasztott kulcsszólistákkal dolgozunk, számunkra fontos a konverziós arány, nem csak a kattintás; több releváns hirdetési csoporttal foglalkozunk; időzítve hirdetünk, hogy akkor fizess a hirdetésért amikor van is eredménye.

PR

A Pubilic Relation (hírnév építés) napjainkban már jól elkülöníthető más marketing szegmenstől, mondhatni teljesen különvált tőle. A lényege az, hogy hírnevet építsen és megtartson.

Célunk a kölcsönös megértés, a márkahűség kialakítása az ügyfelekkel.

Arculattervezés és áttervezés

Amennyiben még egy induló vállalkozásról beszélünk, fontos meghatározni azt, hogy milyen  képet is szeretnél, hogy kapjanak rólad az ügyfelek. Ebben segít a cég arculata. Bele tartozik a design és a motiváció is. Veled közös megbeszélés útján állítjuk össze az arculati képet.

Ha újratervezésről beszélünk, fontos, hogy meghatározzuk miért van szükség a váltásra és milyen eredményeket szeretnénk vele elérni.  

Kérj visszahívást vagy küldj emailt és beszélgessünk

Az első megbeszélés ingyenes, tudd meg, hogyan tudjuk megkönnyíteni a munkádat!

Email

Telefon

+36-30/647-2624

Linkek

ÁSZF

Adatkezelés

Kapcsolat

Rólunk

Ezt ne hagyd itt